Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ
ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΛΟΣ – ΑΘΗΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 έως ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012



Αγαπητοί φίλες και φίλοι,


Η πρωτοβουλία Κίνησης Ελπίδας Πολιτών καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες τη Τρίτη 23 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος και ώρα 2:00 μ.μ. όπου θα φτάσει η Μεγάλη Πορεία της Κίνησης Ελπίδας Πολιτών να συμμετέχουν στην Πανελλαδική συγκέντρωση προκειμένου επιτέλους να καταλάβουν οι κυβερνητικοί παράγοντες την μεγάλη και σημαντική προσπάθεια της κοινωνίας που μοναδικό στόχο έχει την επιβίωση των πολιτών όπως άνεργοι, συνταξιούχοι, μισθωτοί, πολύτεκνοι, ΑμεΑ, μικρομεσαίοι, αγρότες, εργάτες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι καθώς και όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.


Αγαπητοί φίλες και φίλοι,


Όπως γνωρίζετε τα τελευταία 2 χρόνια η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα επιβίωσης. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν γίνεται να έχουμε υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας, τα περιουσιακά μας στοιχεία και φυσικά να ζούμε κάτω από ένα καθεστώς ομηρίας και εξαθλίωσης.


Εξ’ αυτού του λόγου αγαπητοί φίλες & φίλοι μην έχοντας άλλη ελπίδα σωτηρίας συγκεντρωνόμαστε σήμερα εδώ προκειμένου να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στη συνέχιση της εξαθλίωσης όλων των κοινωνικών στρωμάτων της κοινωνίας. Εάν η πολιτεία νομίζει ότι μπορεί να εφαρμόζει πολιτική που στο κέντρο του άξονά της δεν έχει τον άνθρωπο τότες εξαπατάτε οικτρά. Η κοινωνία βρίσκεται στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης και ζητά να την αντιμετωπίζει ως ισότιμο μέλος αυτού του συστήματος.


Αγαπητοί φίλες και φίλοι,


Όσα μέτρα και αν παρθούν, όσα χαράτσια και αν μπουν εμείς ενωμένοι ως κοινωνία μπορούμε να το ανατρέψουμε. Δεν πάει άλλο, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για κανένα συμβιβασμό. Τα οικονομικά ελλείμματα που δημιουργήθηκαν έγιναν από τη φαυλότητα και από τη προχειρότητα που χρησιμοποιήθηκε από τις ασκούμενες πολιτικές.


Γι’ αυτόν το λόγο και ζητούμε να επιστραφούν τα κλεμμένα και φυσικά να υπάρξει ποινικοποίηση αυτών των αδικημάτων. Αυτή τη στιγμή παραβιάζονται τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, που το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής έχει τραγική κατάληξη με συνεχείς αυτοκτονίες, με πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων με υποθήκευση το μέλλον των νέων ανθρώπων και τέλος με την συνεχή μετανάστευση συμπολιτών μας σε άλλες χώρες, απ΄ τη στιγμή που η χώρα μας επιδοτείτε από την ευρωπαϊκή κοινότητα και το ΔΝΤ αρκετά μεγάλα ποσά για στήριξη αλλοδαπών κ.α.


Έλα και εσύ φίλε και πρόσφερε με τη δική σου συμβολή και συμμετοχή τη δύναμη της ενότητας, της συσπείρωσης, της συστράτευσης σ’ ένα ενιαίο κοινωνικό μέτωπο που στο επίκεντρό του θα έχει την αξιοκρατία και την αξιοπρέπεια.


Έλα και εσύ φίλε Έλληνα πατριώτη και απέδειξε ότι τα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής έχουν τελειώσει μια και διαπαντώς.


Έλα και εσύ φίλε στο σύνταγμα και μην επιτρέψεις να τσαλακώσουν το φιλότιμό σου , την αξιοπρέπεια σου, τη συλλογικότητά σου και δώσε επιτέλους δύναμη στη δύναμή σου. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τέτοιες πολιτικές, άλλωστε εμείς ήμασταν αυτοί που τους επιλέξαμε να διαχειριστούν τη τύχη μας. Από την ώρα που δεν πράττουν τα αυτονόητα και εξαθλιώνουν τους απόμαχους δουλειάς, τους νέους μας, τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, του πολύτεκνους, τα ΑμεΑ, τους εργάτες γης (αγρότες) δεν έχει νόημα η παραμονή τους.


Για όλους του παραπάνω λόγους σας καλούμε να αγωνιστείτε και να πείτε:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ!


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 4:00 μ.μ.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΣΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΧΛΜ


ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ


ΔΕΝ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΛΥΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠ’ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ


ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου